Over ons

Pension Doklanden heeft in mei 2018 haar deuren geopend. Eigenaren Ed en Anneke Hoiting hebben het Pension opgebouwd in hetzelfde gebouw als het reeds bestaande Doklanden Catering & Cafetaria. In 2005 zijn zij Doklanden Catering & Cafetaria begonnen dat tot op de dag van vandaag is uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving. Menigeen geniet wekelijks van de catering faciliteiten van Doklanden. Het bedrijf staat met name bekend om haar eigen gemaakte producten zoals: eierbal, broodje Doklanden, varkenshaassat√©, schnitzel, verse friet met aardappelen van de boer en nog veel meer…

Ed is een ondernemer pur sang. Na een succesvol eigen ICT bedrijf te hebben gerund, heeft hij zijn bedrijf verkocht in 2004. Daarna heeft Ed zijn wens om een catering en restaurant uit te baten vorm gegeven. De start van Doklanden in 2005 is een groot succes door zijn creatieve geest, doorzettingsvermogen en het uitbouwen van zijn netwerk. In 2018 gaat hij wederom het ondernemerschap vergroten met Pension Doklanden.

Anneke heeft functies bekleed als projectmanager in verschillende zorgorganisaties. Hoewel Anneke haar pensioen in 2017 is begonnen, is zij dagelijks Ed aan het ondersteunen op de werkvloer en achter de schermen. Zij draagt zorg voor de harmonie en is de ondersteunende kracht in het bedrijf.

Contacteer ons: 

info@pensiondoklanden.nl